joi, 19 aprilie 2012

Sharon Stone îşi dezvăluie secretul frumuseţii

Actriţa nominalizată la Oscar pentru rolul din „Casino” are în fiecare dimineaţă un ritual pe care îl păstrează cu stricteţe. Vezi cum se menţine actriţa în formă, la 54 de ani!

Sharon Stone, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit care este secretul ei pentru a-şi păstra frumuseţea. Ea are convingerea că apa minerală este cel mai important lucru pentru a avea o faţă tânără. “În fiecare dimineaţă, îmi spăl faţa cu apă. Aplic apoi o cremă pentru a mă proteja de soare şi una hidratantă. Sunt convinsă că apa minerală e cel mai bun lucru pentru faţă”, a declarat vedeta pentru cotidianul francez Le Figaro.

Actriţa a precizat şi ce cremă de faţă preferă. “Îmi plac cremele hidratante cu o textură bogată. Cu cât e mai bogată, cu atât faţa radiază mai mult, este mai tânără, mai moale şi pură”, a explicat Sharon Stone. 

Vedeta a mărturisit că a încercat şi numeroase diete de-a lungul timpului. Acum, ea face cursuri Pilates, face exerciţii la sală şi are o dietă bazată pe legume proaspete şi proteine, relatează Mediafax. “Am încercat toate dietele, chiar şi pe cele mai stupide”, a recunoscut Sharon Stone.