vineri, 30 martie 2012

Tehnici de fermecare a barbatilor

Respira rar si zambeste suav. Daca simti ca te cuprinde nelinistea, respira rar si adanc, de trei ori la rand. La primele doua respiratii, nu-ti fixa privirea asupra lui, dar la cea de-a treia ridica-ti ochii spre chipul lui si respira normal, zambindu-i suav. Asta il va innebuni de tot.

Atrage-i atentia asupra ta. Orice miscare calculata si desfasurata cu incetinitorul este de-a dreptul imbatatoare pentru barbati. Poti incerca sa-ti aranjezi fara graba servetul in poala si apoi sa-l netezesti, sau sa sorbi incet din pahar in timp ce-l privesti drept in ochi, lingandu-te pe buze sau invartind pe degete o suvita de par. Astfel de gesturi ii vor capta atentia pe care o va canaliza intru totul asupra ta.

Cum sa-i sugerezi ca esti atrasa de el. Iti poti comunica cu usurinta atentia prin mici gesturi afectuoase, ca de pilda sa-i atingi maneca, sa-i zambesti sau sa te freci in trecere de el, asa, ca din intamplare (adica intentionat!). Va pricepe sigur mesajul si-ti va raspunde asemenea, luandu-te de mana si apropiindu-se mai mult de tine... tot mai mult...

Zborul "in formatie" compacta da roade in faza de curtare, precum si in orice faza succesiva de starnire a barbatilor. Daca vei simti vreodata nevoia sa ai o discutie despre relatia voastra, aceasta manevra secreta ii va descatusa inima si-l va face mai putin tentat sa se fereasca de tine.

Regula romantica: Nu uita, zburatoarele care se aduna, zboara impreuna!